Luft/luft varmepumper fra Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric MSZ-FH luft-luft varmepumpe.

Mitsubishi Electric MSZ-SF luft-luft varmepumpe.

Mitsubishi Electric MSZ-KJ luft-luft varmepumpe.

Mitsubishi Electric MSZ-EF luft-luft varmepumpe.

Hos BUUS Køleteknik A/S tilbyder vi luft/luft varmepumper fra Mitsubishi Electric. Det er særdeles driftsikre varmepumper, som yder fuld kapacitet ned til -15°C. Varmepumperne tilbydes fortrinsvis i vores nærområde. Hvis du leder en dygtig og pålidelig leverandør af luft/vand og jordvarmepumper anbefaler vi Thy Teknik og Klima ApS

Du kan ansøge om tilskud til opsætningen af luft/luft varmepumpen mange steder. I vores lokalområde anbefaler vi Thy-Mors Energi.

Vi har ingen “gør-det-selv” tilbud og vi konkurrerer ikke på den absolut laveste pris. Til gengæld er vi stolte af at levere den rigtige varmepumpe til netop dit behov. Den monteres pænt og nydeligt og indstilles inden vi kører igen. 
Hvis eltavlen skal udbygges for at kunne forsyne varmepumpen med strøm, klarer vi også det for BUUS Køleteknik A/S er også autoriseret elinstallatør.

Mitsubishi Electrics luft/luft varmepumper fås i flere forskellige modeller. 
Den mest populære er type MSZ-FH. Det er en kraftig varmepumpe, som er dimensioneret til at overtage hovedparten af opvarmningen. Den er god til et gas- eller olieopvarmet hus. Med en årsvirkningsgrad på hele 4,9 koster en kilowatt varme fra en luft/luft varmepumpe kun cirka 45 øre.

Se alle luft/luft varmepumperne fra Mitsubihi Electric her.

Priser. Afhængig af opgaven er den samlede pris for en komplet luft/luft varmepumpeinstallation typisk mellem kr. 15.000,- og 22.000,- inkl. moms. 

Design. Den del af varmepumpen der placeres inde er udført i et pænt design der falder ind i de fleste boliger.

Den indbyggede blæser fordeler varmen i rummet og de tilstødende lokaler. Blæseren støjer særdeles lidt. – Kom og se og hør den i drift på kontoret i Frøslev. Hvis du er allergiker vil du sikkert have fornøjelse af det indbyggede allergi og enzymfilter som fjerner allergener samt bakterier og vira i luften.

Køl. Om sommeren kan varmepumpen benyttes til nedkøling.

Udedelen er produceret til nordiske forhold og der er indbygget varme i udedelen, så man er sikker på at kondensvandet kan drænes af , selv under de værste forhold.

Kvalitet – et nøgleord

Konsekvent og aldrig svigtende kvalitet er i mere end en forstand blevet et centralt emne ved BUUS Refrigeration. Kun en høj og vedvarende kvalitet giver virksomheden mulighed for at få adgang til de markeder, som det vil operere på, hvorfor BUUS kontinuerligt afsætter ressourcer til kvalitetskontrol og kvalitetssikring.

Gennem flere år er der gjort en stor indsats for at integrere kvalitetskonceptet i virksomhedens ånd. Medarbejderne trænes i at være kvalitetsbevidste og er motiverede til at opnå det bedst mulige resultat – hver gang.

For at opnå det bedste resultat skal værktøjerne være de bedste. Den nyeste teknologi bruges, når det er rentabelt, administrationen er edb, og CAD-udstyr bruges, når man designer og bygger store anlæg.