Marine køl og frost - BUUS marine ismaskiner

Med sin placering nær Nordsøen var det i 1985 naturligt for Buus Køleteknik A/S at se på på mulighederne for at levere køle- og fryseanlæg og ismaskiner til den danske fiskeriflåde. Den første, vandrette ismaskine blev leveret i 1986 og siden er mange hundrede fiskefartøjer blevet udstyret med skælismaskiner.

De vandret-liggende ismaskiner type M, C, D, E og F med kapaciteter fra 200 kg til 10.000 kg/24t er mest almindelige til brug ombord. Med de små fysiske mål og store ydelse kan de placeres på shelterdæk eller i lasten, mens resten af ismaskinens dele kan placeres i maskinrummet.

Kontakt os for et tilbud på din opgave.

Buus' vandrette ismaskiner kan med de små dimensioner bygges ind overalt på skibet

20 tons/24t fordamper for marine. Monteret på Cattleya - E349

Vand og el tilsluttes nemt på unit versionerne.

Skælis køler og bevarer de friske råvarer

Isdosering. Hver kasse fisk får en afmålt mængde is.

Dagtank for skælis. opbevaring af skælis kan også ske i siloer op til 50 tons

Buus S-rørs fordampere til stillekøling i lastrummet. Sikrer optimal køling med minimalt vægttab. Udført i rustfrit stål.

Kølelast og skælismaskiner kan kombineres.

Kvalitet – et nøgleord

Konsekvent og aldrig svigtende kvalitet er i mere end en forstand blevet et centralt emne ved BUUS Refrigeration. Kun en høj og vedvarende kvalitet giver virksomheden mulighed for at få adgang til de markeder, som det vil operere på, hvorfor BUUS kontinuerligt afsætter ressourcer til kvalitetskontrol og kvalitetssikring.

Gennem flere år er der gjort en stor indsats for at integrere kvalitetskonceptet i virksomhedens ånd. Medarbejderne trænes i at være kvalitetsbevidste og er motiverede til at opnå det bedst mulige resultat – hver gang.

For at opnå det bedste resultat skal værktøjerne være de bedste. Den nyeste teknologi bruges, når det er rentabelt, administrationen er edb, og CAD-udstyr bruges, når man designer og bygger store anlæg.